YRGO

 

YRGO

Namn: Roy.G
Gerilla
Problem
Reklamskolan har bytt namn till YRGO och behöver skapa varumärkeskännedom, speciellt inför en stundande ansökningsperiod.

 

Insikt
Målgruppen har ett brinnande intresse för reklam, och ser skillnad på bra och dåliga kampanjer. De är dessutom mycket aktiva på internet; både i sociala medier, nyhetssiter och på försäljningssiter.

Lösning
I en Blocketannons eftersöker den bittre pensionären Roy.G ”Skitreklam”, för att driva ärendet vidare med RO. Han erbjuder en bra ersättning, men berättar att kompensation avtalas efter att han mottagit materialet. Roy.G är i själva verket ett anagram för YRGO, och alla som hör av sig får efter några dagar ett gemensamt utskick till ansökningen. Under parollen ”Gör det bättre själv” uppmanas läsaren att gå utbildningen som Copy eller AD för att själva kunna vara med och forma framtidens mediaklimat.

YRGO

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Gå till toppen